Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (2.62 secunde)
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. ... Sint convins ca in urmatoarele doua-trei saptamini vom lamuri aceasta problema", a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Cele doua formatiuni politice au reusit sa iasa in evidenta prin cistigarea unei batalii impotriva lui Dumitru Nicolae sau, dupa caz, prin acordarea unor premii. ... Cele mai tari declaratii "Cine spune ca ma cunoaste inseamna ca stie ca mie nu-mi plac aranjamentele politice", a anuntat primarul Dumitru Nicolae.
- ieri) primarul Dumitru Nicolae va organiza instalarea mea acolo.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PD Galati, Mihail Boldea, l-a criticat ieri, in termeni duri, pe primarul Dumitru Nicolae pentru modul in care acesta a inteles sa rezolve problema ciinilor comunitari.
Sefa Serviciului investitii, Sabina Dumitru, sustine ca ea a verificat doar autorizatia de construire si certificatul de urbanism emise de primarie in vederea investitiei, iar acolo scrie ca e domeniul Craiovei. ... Noi am facut receptia lucrarii de casetare si am predat investitia Regiei Apa", a spus Sabina Dumitru.
Potrivit primarului Dumitru Nicolae, nu mai putin de 27.000 de ciini sint la ora actuala pe strazile orasului si in curtile caselor galatenilor.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Sefa Serviciului investitii, tot pana la inceputul acestui an, dar in functie pe vremea intocmirii proiectelor, Sabina Dumitru, isi aduce si ea aminte ca actele sunt facute, dar nu cunoaste cifrele. "Stiu ca a fost un proiect, dar nu se afla in subordinea mea", a declarat Sabina Dumitru.
Directorul Mircea Dumitru a declarat ca aeroportul a fost deja declarat eligibil pentru atragerea unor astfel de fonduri, iar autoritatile nu au de gand sa piarda ocazia de a pune mana pe milioane de euro de la Uniunea Europeana.
Dumitru Puzdrea si Radu Dragus. ... Surpriza a venit din partea democratilor Dumitru Puzdrea si Radu Dragus, care s-au alaturat prin votul lor promodificare coalitiei anti-Basescu.
In acest sens primul cetatean al Galatiului, Dumitru Nicolae, a precizat ca pretul unui laptop nu poate reprezenta o problema atita vreme cit se consuma foarte multi bani pentru realizarea mapelor de lucru ale consilierilor la fiecare sedinta de consiliu local.
Nu e posibil ca la saracia care exista si la politica social-democrata pe care domnul primar Dumitru Nicolae afirma ca o face sa se scumpeasca pretul apei reci cu 37%, iar apoi sa se scumpeasca si apa calda si caldura", a declarat Ion Stefan.
Totodata, consilierul local PSD Dumitru Bodnariuc a reclamat politiei ca luni seara a fost amenintat de catre deputatul PD Aurel Olarean ca in doua-trei zile ii va face dosar penal si ca il va trimite la puscarie.
Ieri, in cadrul conferintei de presa, presedintele Departamentului Agricultura din cadrul PSD Constanta, inginer Dumitru Manole, a declarat ca starea agriculturii dobrogene este critica, iar aproape 210.000 hectare semanate toamna trecuta cu grau, orz, orzoaica si rapita fiind compromise in proportie de 50%.
Deputatii Constantin Amariei si Dumitru Becsenescu - semnatari, alaturi de alti patru parlamentari, ai declaratiei de sustinere a lui Traian Basescu, data publicitatii inaintea referendumului - au anuntat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca s-au inscris in PD.
De altfel, chiar si Dumitru Lucian, care a reprezentat administratia in comitetul care a pus bazele "Parteneriatului pentru Litoral" a lasat sa se inteleaga ca sunt "ceva probleme" la directia constanteana, dar ca "nu se pune problema, la ora actuala, in plin sezon estival, de schimbare a directorului DADL".
Dumitru Nicolae nu a reusit sa rezolve mai nimic din ceea ce inseamna problema cabinetelor medicilor de familie din orasul nostru.
Edilul sef al municipiului, Dumitru Nicolae, a anuntat ca la 5 iulie va avea loc o noua sedinta a Consiliului Local. ... In lege se arata ca pentru locuintele sociale chiria nu poate depasi 10% din venitul mediu net pe familie", a completat Dumitru Nicolae.
Raport la sedinta CL In replica la declaratiile facute de oficialul brailean, primarul Dumitru Nicolae a tinut sa dea asigurari ca ceea ce s-a construit in cartierul "Dimitrie Cantemir" nu reprezinta o rusine pentru nici un judet.
"Daca tot a venit vara, as vrea sa-i fac un cadou domnului primar Dumitru Nicolae, un tricou portocaliu inscriptionat cu adresa de site privind fondurile europene ca sa-l ia la pescuit", a conchis Cosmin Paun.
google-analytics.com